Bela Poročna Obleka 2020 Backless Vestido De Noiva Dolge Rokave Boho Poroka Oblek Plaži Poročne Obleke Haljo Mariage "Custom Made"

€135.07

SKU: w5535
Kategorija: Poroke & Dogodki
Delež v socialnih medijih:

Oznake: boehmia belo obleko, watteau vlak poročni obleki, bambes belo obleko, vera poročno obleko boho, plus velikost poročno obleko z dolgimi vlak, boho bela zaviti obleko, poroka jutranje boho, bela kratka obleka de nevesta, plaža nevesta obleko, slim poročne obleke boho.

Dobrodošli, Da G. Zhu Poroka & Dogodki Obleke Co., Ltd

Smo strokovni poročne obleke proizvodnje tovarne na Kitajskem.Bili smo vključeni v predelovalnih dejavnostih in izpisovanja poroka & moda obleke za približno 10 let.Smo lahko po meri kopija bi široko paleto obleke, vključno s slogi.

Naši Tovarni Funkcija:

1.Odlična kakovost--vrhunske tkanine, posvetil izdelave, so natančne meritve & popolno QC sistem.

2.Konkurenčni ceni-več količinah, več popusta.

3.Hitra dostava--pošiljko v roku 10-15 dni po naročilo.

4.Visoka kakovost--Izberite tkanine, glede na različne obleke .

Smo lahko storite tudi po meri narejene na sliko obleko, če bi želeli, da nam pošljete slike, trgovina na debelo je tudi toplo dobrodošli, prosimo, ne oklevajte, kontaktirajte me za več informacij:)

Vljudno Opozorilo: da bi se samo za enega kosa obleko.To ne bo prišel skupaj z vsemi dodatki,kot klobuk,tila rokavice,tančico,spodnja krila,Jakne/Šal/Obloge itd.Če post v BRAZILIJI, prosimo, povejte nam, sprejemnik CPF v okence za sporočilo, ne da, ne moremo objaviti obleko, hvala za vaše razumevanje.

Po meri Narejene Storitve, Če želite, da meri velikost,izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo.Hvala! 1. Bankrot: Cm/ Cm 2. Pas: Cm/ Cm 3. Boki: Cm/ Cm 4. Votlo, Da Se Tla Z Pete: Cm/ 5 Palcev. Naravni Višina: Cm/ Cm 6. Obleko Barve( Prosimo, izberite Barvo, Št.iz naše Color Chart): Barve, ŠT. # 7. Nositi Datum: 8.Druge Zahteve:

Opomba : Prosimo, imejte v mislih, da fotografijo lahko nekoliko razlikujejo od dejanskih elementov v smislu barve zaradi osvetlitve med fotografiranje, zaslon ali barvno temperaturo itd.

Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografijami, ki jih vidite.

O Nas

Dobrodošli, da G. Zhu Poroka & Dogodki Obleke Co., Ltd .Smo tovarniško neposredno www.zobozdrav-vestn.si trgovina specializirana v Poročni & Dogodki , Oblačila, Obutev in Pribor in druge splošno kolekcij modnih izdelkov.

Kot eden od vodilnih obleko in poročno obleko oblikovalca podjetij na Kitajskem, imamo lasten profesionalni oblikovalci in izdelani več kot 90% izdelkov iz naše trgovine.Imamo lastno profesionalnih fotografov in modelov, in vztrajajo na nudijo 100% realne slike izdelkov.

Vedno smo si prizadevajo zagotoviti stranke z visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah.Večina naših izdelkov so ročno izdelani s strogo preverjanje kakovosti procesa.Smo tudi zelo močna na po meri obleke in poročne obleke.

Prav tako smo plačali visoko pozornost na naše storitve za stranke, in vam želim, da imajo veliko nakupovalno izkušnjo na naši spletni trgovini.

Način Plačila

Celotno plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu

(1)Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

(2)Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Dostava

• Poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo in telefonsko .Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.

• Prosimo, izberite eno od ladijskih storitev, ki jih želite:

(1).HongKong Post Zraka Parceli( Brezplačnimi dostava po celem svetu) (manj kot 2 KG) bo trajalo približno 10-30 delovnih dni, da pridejo ali več, med prazniki, Navedite številko za sledenje. (Ampak malo več časa, boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov, tudi posodablja izgubil).

(2).Izbirate lahko EMS (več kot 10 elementov bo brezplačno), to bo trajalo približno 5-12 delovnih dni (zelo dobro pošiljko način, priporoča, da za vas)

(3).Lahko se odločite, Express, DHL, UPS, dodatne stroške Dostave.To bo trajalo približno 2-7 delovnih dneh dni.

Politika Vračanja

Kot vedno, če je problem, ali če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in zadovoljivo rešitev.

Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vsa naročila se obdelujejo po vaši potrditvi naročila, in trudimo se, da najbolje zadovoljijo vse stranke.Lahko zagotovimo samo kakovostne elemente, bodo dostavljena.Vsa naročila na naši spletni strani mora biti v skladu s politiko, ki pod nobenimi pogoji.

1. Vrnitev

--Vljudno prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 48 ur po prejemu element.Potem lahko pogovorite se z nami o vprašanjih, ki jih imajo. 90% časa smo sposobni rešiti problem s tem, tehnične podpore, ne da bi vam bilo za pošiljanje ničesar nazaj.

--Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.Če obstaja kakršen koli prah, umazane lise, spremembe in tako naprej, mi se ne nudijo vračilo denarja.Za obleke, boste morali plačati 30% skupnega zneska naročila, kot obnavljajo pristojbina.

Dolžina Sweep Train
Izrez o vratu
Vlak Sweep/ Krtačo Vlak
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Nazaj Design zadrgo
Rokav Slog Redni
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Blagovna Znamka Lowime
Za Nosečnice No
Dekoracijo Stopenjski
Silhueta A-LINIJE
Dostava Hitro dostave v 10-15 dni
Številka Modela MZ041241518
Rokav Dolžina(cm) Polno
Poročno Obleko Tkanine Til
barve Izberite, kot želite od barve grafikon
Modni Element Preprost
Pasu Naravni
Obloge/Obleka Material Vrhunske tkanine z odlično kakovost zgrajena v modrc
Obleko Tip Večerno Obleko , Stranka Obleko , Klub, Obleko , Maturantski Obleki , Cocktail Obleka
Zgrajena v Modrc Da,
Po Meri Narejene Velikost Na voljo brez dodatnih stroškov
kraj izvora SuZhou,JiangSu,Kitajske(celinska)
Slike Dejanske No

Napišite recenzijo!


Morda vam bo všeč tudi

Luksuzni Beli Poročni Halje Z Dolgimi Rokavi 2021 Čipke Vestido De Noiva Appliqued Organza Žogo Obleke Nevesta Obleke Abito Da Sposa
--【Navodila za Nakup】-- ※Našo kakovost izdelkov je zagotovljena, če imate težave z artikla, pišite na prvi čas, obljubljamo, da bi rešitev ste zadovoljni,in jamstvenega vaše 100% zadovoljstvo~~ ※Velikost izdelka je v sliko, ali pa kliknite velikost tabele, ali vprašajte nas neposredno. ※Prosimo,

€211.75 €137.64

2020 Plus Velikost Poročne Obleke po Meri Ljubica brez Rokavov Plezati Til Žogo Obleke Nevesta Obleko vestidos de novia 2020
1. Kot pošten prodajalec, zagotavljamo obleko bo 90%- 99% enako kot original slike prikazane .Če želite&nb sp;100% točno enako, prosim, odpusti.Ni dveh točno enakih l prva v svetu.Ne moremo, zato prosimo, da ne oddati naročila, če ste še vedno vztrajajo 100% similari ty.Hvala za vašo undertstanding. 2. Obleke, ki ne vključuje

€143.90 €71.95

Glamurozno Beaded Žogo Obleke Poročne Obleke Vestido de noiva 2018 Vroče Muslimanskih Kapela Vlak Čipke brez Rokavov Poročne Poročnih Oblek
Po meri Narejene Storitve, Če želite, da meri velikost,izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo.Hvala 1. Bankrot: ____cm/cm 2. Pas:____ cm/cm 3. Boki: ____cm/cm 4. Z ramo ob rami: ____cm/5 palcev. Roko dolžina: ____cm/cm 6. Votlo, da se tla z petah: _____cm/ cm 7. Višina z petah : ____cm/ cm 8. Obleko Barve( Prosimo,

€407.16 €244.29

Moda Morska Deklica Poročno Obleko Čipke Sodišče Vlak Za Neveste Letnik Seksi Ženske Poročne Obleke Plus Velikost 2020, Z Dolgo Sežgati Rokavi
Dobra Novica!!!!!!!! ******* * Da bi vam prijetno nakupovanje in pustite, da vaš dobili obleko fit vas bolje, upam, da boste lahko preverite svoj e-poštni zdaj in potem ,radi bi, da potrditev nekaj informacije z vami , najbolje je, da lahko pustite vaše measurment v vrstnem redu, sporočilo in izberite podobne velikosti

€236.28 €177.21

Verngo Novo 2 v 1 Dolge Rokave Poročno Obleko S Snemljivo Vlak Kratek Stranka Nevesta Obleke Čipke Sijoče Čoln Vratu 2021 Poročne obleke
Če morate po meri narejeno obleko , prosimo, da nam nudijo tudi meritve, ki so spodaj, preverite, ali je obleka bi bila zelo primerna tudi vas .hvala 1.Bankrot =___cm/inch 2.Pas =___cm/inch 3.Boki =___cm/inch 4.Votlo za Robom s Čevlji Na =___cm/inch 5.Višina =___ cm/inch (od vrha glave do tal brez čevljev) 7. Z ramo ob rami =___ cm/inch 8.Obleko

€207.57 €124.54

Izjemnih Belih Poročnih Oblek Dolgo Off Ramenski Til Ruffles Žogo Obleke, Slonovine Poročno Obleko Puhasto Po Meri Izdelane Poročne Obleke
--【Navodila za Nakup】-- ※Našo kakovost izdelkov je zagotovljena, če imate težave z artikla, pišite na prvi čas, obljubljamo, da bi rešitev ste zadovoljni,in jamstvenega vaše 100% zadovoljstvo~~ ※Velikost izdelka je v sliko, ali pa kliknite velikost tabele, ali vprašajte nas neposredno. ※Prosimo,

€162.70 €113.89

2021 Nove Klasične Off White O Vratu Dolg Rokav Poročno Obleko Preproste Čipke, Vezenine Z Vlakom Po Meri Narejene Slim Poročne Obleke L
[xlmodel]-[po meri]-[47506] Describtion O velikosti Ker je poročno obleko, je posebna oblačila, ročno merjenje z 1-2 cm napaka, prosimo za razumevanje. Hvala Imamo te velikosti za vas, da izberete zdaj, lahko kliknete Velikost po Meri če je vaše meritve don' t match velikost grafikona in želite

€76.77 €49.14

Država Jumpsuits 2020 Poročne Obleke Visoko Vratu dolg Rokav Čipke Appliqued Plaži Boho Poročne Halje Vestido De Novia
Velikost Grafikona Fotografije Kažejo ​ Kako meriti Pogosta VPRAŠANJA 1.moram drugo barvo in velikost po meri,ampak ne morem izbrati, ko sem kraj, v tem vrstnem redu, kaj naj storim?Seveda smo lahko prilagodite velikost in barvo .Vi lahko postavite tem, da s svojo zahtevo.Mi bo obleko po vaših novo sporočilo.

€137.35 €109.88

Seksi Plus Velikost Poročno Obleko Beading Proti-vrat brez Rokavov Ruched Gub Šifon Beach Poroka Oblek Haljo De Mariage
1. Kot pošten prodajalec, zagotavljamo obleko bo 90%- 99% enako kot original slike prikazane .Če želite&nb sp;100% točno enako, prosim, odpusti.Ni dveh točno enakih l prva v svetu.Ne moremo, zato prosimo, da ne oddati naročila, če ste še vedno vztrajajo 100% similari ty.Hvala za vašo undertstanding. 2. Obleke, ki ne vključuje

€107.92 €64.75

Lakshmigown Kratek Mini Tulec Opremljena 3/4 Rokavi Čipke Neformalnih Beach Poroka Obleke Backless Priložnostne Poročne Obleke
Obvestilo: Vse velikosti posnamete ročno.Meritve bodo od 1 do 3 cm razliko drugačen način. Rok dobave: 3~20 dni Po meri Narejene Velikost Prosimo, Izberite koli Velikosti in Pustite Sporočilo Vaše Naslednje Meritve : Priporočamo, da imate svoje meritve, ki jih sprejme strokovni s svojim pod nositi na pred nakupom

€72.77 €59.67

Preprost Vintage Bela, Slonokoščena A-linijo Poročnih Oblek Dolge Rokave Royal Saten Poročne Halje grajskem Vrtu Poročne Obleke po Meri
Pupular Slog Meri Izdelan Poročni Poročne Obleke S Sliko Dobrodošli na Lepoto Poročna Oblačila Co.,Ltd Če želite po meri izdelan, prosimo, izberite vse standardne velikosti ob naročilu, potem napišite meritve podrobnosti v okence za sporočilo ob plačilu. Pomembno: Če ste iz BRAZILIJE , prosimo, da nam vaše

€84.21 €63.16

Povodcem Vratu Morska Deklica Poročno Obleko Pero Kroglice Odklon Vratu Unikatne Čipke Design Poročni Obleki Vlakec, Čipke Nazaj
Velikost Grafikona Smo del standardne velikosti in plus velikost v naslednjo sliko.Prosimo, izberite pravilno velikost za vaše obleko.Lahko pošljete sporočilo, da nas, če ne veste, kako izbrati velikost.Seveda, lahko pustite vaš natančne meritve v vrstnem redu, opomba.Smo lahko po meri za vas.JE PROSTO PROSTO PROSTO. Kažejo

€615.23 €399.91

LORIE Pink Poroka Obleke 2019 Črto Til Poroka Oblek Čipke Appliqued Vestido De Novia Backless Nevesta obleko po Meri velikost
1.Velikost in barve so zelo pomembne za obleko,tako da, ko izberete barvo in velikost,prosimo, da izberete za našo barvno shemo in velikost grafikona,becase velikost mogoče sveti različnih z vašo državo. 2.Če želite po meri narejeno obleko,prosim, pustite sporočilo, da nas o podrobne velikost Prsi___,Pas___,Boki___,Votlo, da se tla

€112.83 €67.70

Ruby 2021 Elegantno Vestido De Noiva Dolgo Žogo Obleke Poročne Obleke Poceni Bel Til Appliques Beaded PW69
Izberete lahko kateri koli najljubša barva v naše barve grafikon, nato pa smo po meri za vas Za Standardne Velikosti, Sistemsko privzeto velikostjo, ki NAS velikosti . NPR:Če se odločite, velikost 8 , sistem bi NAS velikosti 8,Prsi:90 cm, Pas:72 cm, Boki:98cm,Votel, da robom:150 cm, Višina:165 cm. (Prosimo upoštevajte,

€71.13 €40.54

Verngo Koreja Linije Dolge Rokave Poročno Obleko Letnik Čipke Vrhu Saten Krilo Preprost Meri Nevesta Obleko Obleke Haljo de mariage
Dobrodošli v Verngo Poročne Obleke Trgovina 1. Tovarne Neposredno Ceni - Vrhunsko Tkanine, Posvetil Izdelave, so Natančne Meritve & Popolno QC sistem. 2. Hitra Dostava - Pošiljanje v roku 7 delovnih dni po naročilo. 3. Vse naše halje so narejeni po meri in se lahko meri & spremeni na zahtevo. 4 .Rush da so na voljo(prosimo, obrnite

€245.46 €98.18

Šifon Čipke Poročne Obleke Boho Appliques Skp Rokavi Visoko Režejo Nevesta Obleko Odprta Zadnji Letnik Stranki Poroka Oblek 2021
Šifon Čipke Poročne Obleke Boho Appliques Skp Rokavi Visoko Režejo Nevesta Obleko Odprta Zadnji Letnik Stranki Poroka Oblek 2021

€96.48 €72.36