Oznake: cedilo za čaj v skodelico, črni kitajski čaj, čaj, steklenico škropilnica, rdeče ogrinjalo čaj, črna oolong, pecivo, čaj, oolong čaj, da hong pao čaj, marmor tea cake.
Poreklo: Guangxi,Kitajska
Neto teža: 250 g
Liubao čaj proizvodnja v Guangxi Zhuang Avtonomna dežela v severozahodni Liubao Cangwu Občine gorah.Cangwu Občine, ki se nahaja med Tropic of Cancer (zemljepisno širino 23 ° 27 '), močno sončno sevanje, visoke temperature, padavin, Fung, povprečna temperatura 21.2 ° C, z povprečna letna količina padavin od 1500.7 mm.Proizvaja se v withering listi, valjani, sesekljan, navlažimo kupu in suho.Liubao ima lastnosti "vodi", dal v velikih sodih in mehko kuhana.To je treba shraniti za dva meseca, preden jo je končal.Njene rdeče barve, debel, aroma vsebuje edinstveno betelnut okus.Ni Pu-erh, ampak to je neke vrste črni čaj in je v preteklosti že 1500 let.Tam so Liubao v pecivo, opeke, tuos, igralnih oblik in svoboden listi v bambusa košare.Več, da je bila shranjena, boljši okus je.To je zelo pogosto videti zlato/rumena barva glive, imenovane Zlati Cvet gliv (Eurotium Cristatum) na Liu Bao Cha in te glive so pokazatelj dobre kakovosti Liu Bao cha.Te vrste gliv, ki je tudi pogosto videti temni čaj, je popolnoma varen in ga NI plesni na vse.Ostanki in odpadki pivovarn vodnik: idealen je, da služijo Liu Bao z vrelo vodo približno 95 do 100 stopinj C. količina čaja, ki se dajo za pivovarn bi bilo treba sprejeti za velikost čaj lonec uporablja, na splošno, 1:50 je najbolj sprejeta.Prelijemo z vrelo vodo v čaj pot in pivo za 3-5 minut, nato čaj je pripravljen za okus.Priporočljivo je, da se pranje čaj za 2-krat z vrelo vodo, preden piva.
Blagovna Znamka | ONWILL |
Poreklo | CN(Izvora) |