Francija Zastavo Koles Pariz Bela Stroj Za Večkratno Uporabo Maske, Bombaž Proti Prahu, Pol Obraza, Ust, Maska Za Otroke, Najstnike Moški Ženske Z

€3.20

SKU: w145579
Kategorija: Moški Dodatki
Delež v socialnih medijih:

Oznake: ip tv, ličila masko, odvreči masko, kanada, maska za zaščito, zeleno masko stroj, IPTV, iptv turški, chromatica masko, kopalnica spray.

Opis izdelka Udobno in dihanje, vlage, zelo enostaven za uporabo, Mehka in koži prijazna, ni enostavno, da mucke Uho trak je mehka in elastična, močno natezno trdnost, primerna za večino obraz vrsta Pakiranja: 1pcs+2filter/pac OPOMBA: 1.Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje. 2.Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike,hvala za razumevanje. 3.Nudimo podporo po meri, slike, prosim stik z nami prosto.

Vzorec Tipa Tiskanje
Poreklo Celinska Kitajska
Varnostni standard NOBEN
Material Poliester
Razred zaščite NOBEN
Spol MOŠKI

Napišite recenzijo!


Morda vam bo všeč tudi

Zal Fant, Usta, Obraz Masko Toucan Toucan Obrazno Masko Kawai Lep za Odrasle z 2 Filtri za Maske
Predlagamo vam, da kupite več kot 5 maske, da repalce jih za daliy uporabo. Opomba: poliester maska je stroj, vendar filter ni.

€7.42 €3.42

Tiskanje Poligon PASJE Rhodesian Ridgeback Hipster Harajuku blagovne Znamke Moški Ženske Usta Masko Filter
Opis Izdelka Package: 1 x Masko in 2Pcs X PM2.5 Filtrirni papir ( Vsak vrečke so 2pcs filter ) Funkcija: Udobno in dihanje, vlage, zelo enostaven za uporabo Mehka in koži prijazna, ni enostavno, da mucke Uho trak je mehka in elastična, močno natezno trdnost, primerna za večino obraz vrst Področje

€4.90 €3.57

Pentagon Kpop Usta Masko PENTAGON VESOLJE FANDOM Obrazno Masko za Odrasle Kul z 2 Filtri za Maske
Predlagamo vam, da kupite več kot 5 maske, da repalce jih za daliy uporabo. Opomba: poliester maska je stroj, vendar filter ni.

€7.42 €3.42