Chashma Optični Recept Eye Glasses Moških Kakovosti Očala oculos de grau Poslovnih Očala Moški

€10.37

SKU: w17341
Kategorija: Moška Očala
Delež v socialnih medijih:

Oznake: recept očala 3 moških, coste recept očala moški, moški recept očala, persol recept očala, merrys recept očala, recept očala okvirji moški, zunanji recept očala moški, Recept očala, zlitine recept očala moški, ponaredek recept očala moški.

FQA za Leče na Recept

1. Lahko vam bo Stekla po moj Recept?

Smo Profesionalna Očala Dobavitelj, smo sodelovali z veliko Okvir in Leče, Tovarn in smo lahko prilagodite tudi vse vrste Leče glede na kupca zahteva.

2. Kakšne informacije potrebujem za zagotavljanje?

Potrebujemo Desno in Levo oko, SPH, Valj, Os, DODAJ & PD. (nekateri ljudje nimajo valj, osi ali želite dodati, nato pa le treba zagotoviti SPH in PD).

Recept primer:

3. Kaj je PD ali Kako sem lahko ukrep moje PD (Učencev, Razdalja) ?

Ženske standard PD je 62 mm, Moški standard PD je 64 mm, prosimo, ukrep kot sliko.Poskusite 3-krat in glej povprečno vrednost.

4. Koliko so plačali za Očala?

Okvir + Leče = Skupni Stroški, Leče za rezanje in sestavljanje je brezplačno brezplačno.Leče stroški bodo odvisni od zdravil na recept.Vse leče, cena je za 1 par (2 kosa)

5. Kako sem lahko izberete Leče kot na moj Recept?

Prosimo, navedite vaš recept, vam bo dal najboljši nasvet, v skladu s svoj Okvir in Recept.

6. Lahko kupim Leče ločeno?

Da, lahko.

7. Ko bo ladja pripravljena Očala?

Bomo ladja, ki ga v približno 3-4 dni za normalno recept očala.

Za poseben recept leče ( za exmaple: Visok Cilinder, Postopno Leče, Postopno Photochromic , Visok Indeks Photochromic Leče....) to traja približno 4 - 10 delovnih dni.

8. Kakovost Zavarovanja.

Bomo test vsak očala na recept pred odpremo, da poskrbite, da vsak očala, je pravilna.

Ko se počutite recept je narobe, potem pa prosim stik z nami, bomo preverili podatke na naši strani ( vas bomo sproti 3 leta za vsak očala na recept ).

ko smo potrdili recept nimajo težav na naši strani, vas prosimo, da preverite recept na vaši strani, in preskusna očala v vaš optični trgovini.

povrnili vam bomo, če smo naredili narobe leče, ali vrnete očala po pošti, vam bo nova očala za vas , in mi bo plačal stroške pomorskega prometa.

Nekateri ljudje ne počutijo dobro, če niso uporabo progresivne leče pred, to traja približno 7 dni, ki se uporablja za to.

Kliknite Tukaj za Nakup Leč

UPORABLJA SE ZA Optičnih Očal Okvir
Materia Čistega Titana
Postavka Vrsta Očala Dodatki
Blagovna Znamka Chashma
Lahko bi leče na recept Da,
Spol MOŠKI
Kakovost super
Vzorec Tipa Trdna
barve Črna, Siva, Zlata, Srebrna
Okvir Material ZLITINE
Ime Izdelka Blagovne Znamke Čistega Titana Eye Glasses Moških Supler Kakovosti, Ultra Lahka Pol Fr
Slog Modni,Klasični
merjenje 56-17-142 (objektiv širina - most-tempelj)
Vrsta Ultra lahka
Številka Modela 66071/66085
Očala Dodatki OKVIRJI

Napišite recenzijo!


Morda vam bo všeč tudi

HDCRAFTER Lesene Recept Okvir Očal za Moške Optični Kratkovidnost Eye Glasses Okvir Jasno Full Frame Očala Očala
Ta postavka je očala okvir z jasno leče,ki so na voljo za spremembo v kratkovidnost/daljnovidnost objektiv. ( če želite, Kratkovidnost/H yperopia očala,prosimo, obrnite na nas.lahko naredimo, da bodo očala po vaši recept ) To je odlična dekoracija, stilsko in edinstven za oba, moški in ženska. Velikost: Full

€28.62 €15.45

Dioptrije -0.5 -1 -1.5 -2 -2.5 -3 -3.5 -4 -4.5 -5 -5.5 -6 Končal Kratkovidnost Očala Moški Ženske Kratkovidan Očala Za Kratkovidnost F169
modname=ckeditor To je konec očala za kratkovidnost, preden bi ga prosimo, da natančno preverite, ali če je vaša vizija poročilo je skladno z izdelkom. To je specifikacija, izdelek, obe leče so iste dioptrije. Njegov učenec razdalje ne more biti po meri. To tudi ne more biti po meri z valja. Za

€6.73 €4.04

Brezplačna Dostava Očala Push-v Mehke Silikonske Blazinice za Nos Za Plastično Jekla Očala Nos Blazinice
Očala Silikonski Nos Blazinice Za Plastike, Jekla, Stekla: Material: Silikon Nos Blazinice Tip:Push-v Uporaba:Za Plastično Jekla Očala Package:100 kosov (50 parov) na paket , 500 kosov (250 parov ) na paket , 2000 kosov (1000 parov) na paket

€4.74

TR90 Letnik Krog Očal Okvir Moški Ženske Retro Optični Okviri za očala za Kratkovidnost Recept Očala Jasno Očala Oculos
modname=produkti&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true US $25 US $17 US $50 US $45 ZDA $35 modname=ckeditor

€21.18 €10.59

Titana očal okvir moških TR90 oculos de grau računalnik optični očala za kratkovidnost nerd TH8218 Poslovnih pol okvir za očala okvirji
Naše slike, da se zagotovi 100% res, streljanje, z vidika fotografija, fotografiranje okolje, različnih blagovnih znamk, računalnik, zaslon, barve, lahko napake, prosimo, prevladujejo v naravi, Posebna Opomba: nakup okviri ne vključujejo očala škatle, očala škatle morali plačati dodatne 3 dolarjev.

€14.72

Vintage Jasno, Leče Očala Okvir Retro Krog Moški Ženske Očala Nerd Očala Očala Črna/Leopard/Roza/Čaj/Pregledna A1
Opomba: Naš očal okvir samo z rednim leče,če morate spremeniti v recepta objektiv,prosimo, navedite vaš recept za nas, da pripombe to,ali stik z nami.Hvala.Kratkovidnost Presbyopia Astigmatism Optični Recept Objektiv Povezavo: Če potrebujete Očala na Recept Objektiv,ga lahko dodate Objektiv in Handwork Stroškov za Voziček

€4.05 €3.76